> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тиери Анри се предложи на Арсенал


29 0

Тиери Анри се предложи на Арсенал. Легендарният нападател опитва да изгради треньорска кариера, като на този етап не е толкова успешен. Поради тази причина французинът обяви, че може да бъде взет в Лондон дори и като косач на тревата.

“Ако попитате фен на Арсенал дали би искал да бъдат треньор не Арсенал, той ще каже “да”. Ако попитате фен на отбора дали би искал да вкара гол за Арсенал, ще отговори също с “да”. Когато аз говоря за това, то е утопия. Хората се увличат всеки път, когато кажа, че това е моят клуб. Аз го имам в кръвта си, аз съм фен на отбора. Арсенал е част от мен и винаги ще бъде. Половината от моето сърце принадлежи на Арсенал, а другата половина – на моето семейство. Ако ме питате дали един ден бих искал да бъда треньор на Арсенал, ще кажа “да”, ако ме попитате дали един ден бих станал домакин в Арсенал, също ще кажа “да”. Ако ме питате дали някога бих косил тревата на “Емиратс”, пак ще кажа “да”, заяви Анри пред FourFourTwo.
Наскоро Анри напусна поста в Монреал, за да бъде по-близо до своето семейство. Той има и един неуспешен период начело на Монако.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading