> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тиери Анри се предложи на Арсенал


0
0
349

Тиери Анри се предложи на Арсенал. Легендарният нападател опитва да изгради треньорска кариера, като на този етап не е толкова успешен. Поради тази причина французинът обяви, че може да бъде взет в Лондон дори и като косач на тревата.

“Ако попитате фен на Арсенал дали би искал да бъдат треньор не Арсенал, той ще каже “да”. Ако попитате фен на отбора дали би искал да вкара гол за Арсенал, ще отговори също с “да”. Когато аз говоря за това, то е утопия. Хората се увличат всеки път, когато кажа, че това е моят клуб. Аз го имам в кръвта си, аз съм фен на отбора. Арсенал е част от мен и винаги ще бъде. Половината от моето сърце принадлежи на Арсенал, а другата половина – на моето семейство. Ако ме питате дали един ден бих искал да бъда треньор на Арсенал, ще кажа “да”, ако ме попитате дали един ден бих станал домакин в Арсенал, също ще кажа “да”. Ако ме питате дали някога бих косил тревата на “Емиратс”, пак ще кажа “да”, заяви Анри пред FourFourTwo.
Наскоро Анри напусна поста в Монреал, за да бъде по-близо до своето семейство. Той има и един неуспешен период начело на Монако.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments