> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тиери Анри се предложи на Арсенал


0
0
318

Тиери Анри се предложи на Арсенал. Легендарният нападател опитва да изгради треньорска кариера, като на този етап не е толкова успешен. Поради тази причина французинът обяви, че може да бъде взет в Лондон дори и като косач на тревата.

“Ако попитате фен на Арсенал дали би искал да бъдат треньор не Арсенал, той ще каже “да”. Ако попитате фен на отбора дали би искал да вкара гол за Арсенал, ще отговори също с “да”. Когато аз говоря за това, то е утопия. Хората се увличат всеки път, когато кажа, че това е моят клуб. Аз го имам в кръвта си, аз съм фен на отбора. Арсенал е част от мен и винаги ще бъде. Половината от моето сърце принадлежи на Арсенал, а другата половина – на моето семейство. Ако ме питате дали един ден бих искал да бъда треньор на Арсенал, ще кажа “да”, ако ме попитате дали един ден бих станал домакин в Арсенал, също ще кажа “да”. Ако ме питате дали някога бих косил тревата на “Емиратс”, пак ще кажа “да”, заяви Анри пред FourFourTwo.
Наскоро Анри напусна поста в Монреал, за да бъде по-близо до своето семейство. Той има и един неуспешен период начело на Монако.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments