> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гарет Саутгейт се моли да не го уволняват


0
0
33

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се примоли индиректно да не го уволняват. Той изяви желание да води “трите лъва” на Световното първенство в Катар през следващата година, което означава, че целта му е да си запази поста, въпреки пропуснатия златен шанс да спечели тимът му евротитлата.

Вчера “Трите лъва” загубиха финала на Евро 2020 след поражение от Италия с 2:3 след изпълнение на дузпи, а само преди няколко дни в британските медии се появиха информации, че Футболната асоциация на Англия ще предложи нов договор на Саутгейт до лятото на 2024 година.
“Не мисля, че сега е точният момент да обмислям това. Първо трябва да се класираме за Катар. Не искам да се обвързвам за по-дълго, отколкото е редно, нито да оставам по-дълго, отколкото съм желан. Трябва да взема предвид всички тези неща. Искам да водя отбор в Катар. Мисля, че през последните четири години показваме прогрес, имахме последователно четвърто, трето и второ място”, коментира Саутгейт след поражението.

“Да водиш страната си на голям форум е невероятно изживяване, но е много изтощаващо. Имам нужда да се отдалеча от нещата и да помисля върху Евро 2020. Имам нужда и от почивка”, допълни Саутгейт.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x