> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Иво Ангелов приключи с националния отбор


0
0
417

Олимпийската квалификация в София бе последна за Иво Ангелов за националния ни отбор, обяви самият той. Носителят на 8 медала от големи първенства обаче уточни, че остава на разположение и ще помага на момчета, ако бъде повикан. Но и ще продължи с изявите си на тепиха в Буднеслигата. А през останалото време ще тренира деца в родния си град Перник, с надеждата след време оттам да излезе новият голям шампион на България.

Иво Ангелов не успя да спечели квота в категория до 60 кг в класическия стил на последната олимпийска квалификация в „Арена Армеец“. Зад гърба си обаче той има едно участие на олимпийски форум – в Лондон 2012.
“Този пост е за всички, които бяха до мен през годините – написа Иво Ангелов в поста си във фейсбук. – За всички,които повярваха в мен и не се отказаха дори когато нещата не се получаваха. Огромно благодаря на треньорите!!! Те са тези, които ме откриха, създадоха, преобразиха до това, което съм както на тепиха, така и в живота. Армен Назарян, Бисер Георгиев, Стоян Добрев, Братан Ценов, Стефан Ангелов, Веселин Цветков, Емил Будинов, Емил Иванов.
Свалям шапка на Гриша Ганчев
! Човекът, който отделя средства толкова години, за да може борбата в България да продължи да се развива. Не мога да не спомена Валентин Йорданов. Той е бил и продължава да бъде мое вдъхновение. Респект пред такива българи.
Всички, които ме познават знаят какво уважение и признателност изпитвам към всеки един, който е допринесъл за моята реализация.“

Снимка БФ Борба

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments