> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Андрей Арнаудов с въпроси към шефовете на Левски


27 0

Известният продуцент и фен на Левски – Андрей Арнаудов – зададе два въпроса към настоящето ръководство в рубриката, която води в сайт.
“Няма друг български отбор, който да може да акумулира такава любов, и няма друг български отбор, който да може да събере милионите, които феновете му осигуриха в последната малко повече от година, за да го има. От уважение към тези хиляди българи, които ежеседмично страдат с любимия си отбор, е крайно време това унижение да спре. Като обикновен запалянко продължавам да вярвам в сегашното ръководство на отбора, но има поне два въпроса, на които нямам отговор. Как е възможно чисто икономически да се намерят бизнесмени, обичащи ЦСКА, които да издържат два „червени“ отбора в първата шестица на първенството, плюс тима на Царско село, който също можем да причислим към тази група? Без значение от конюнктурата и че някои от тях помежду си са във война, всички те в сърцата си са „червени“. А Левски, който има поне толкова или по-вероятно повече фенове в страната и отчетливо по-голям брой в София, където са съсредоточени парите, да не може толкова време да намери по-сериозна финансова подкрепа. Без значение от дълговете, просто не звучи логично“, смята той.

Вторият проблем не по-малко важен. Как е възможно, при положение, че в ръководството на Левски са хора с огромна журналистическа биография, като Павел Колев и Ивайло Цветков – Нойзи, то по никакъв начин да не може да комуникира с феновете си каква е концепцията и визията за това, което предстои? Мисля, че както изброените, така и Наско Сираков са достатъчно умни хора, за да намерят начин да обяснят и да дадат някаква визия и перспектива, защото в противен случай следващия път феновете няма да имат воля да спасят отбора“, смята още Арнаудов.

Снимка: Левски

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading