> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Божидар Андреев: Извинявам се, личните проблеми ми повлияха


0
0
56

Божидар Андреев (73 кг) се извини за незадоволителното си представяне на Олимпиадата. Българският щангист завърши пети, като беше фаворит дори за сребро, но успя да направи едва три успешни опита, като приключи с двубой от 338 кг (154+184).
Оказа се, че голяма роля е изиграла личната трагедия, дните преди заминаване почина дъщерята на личния му треньор Пламен Братойчев – Преслава. Заради тежките проблеми Божидар тренира без наставника си от пролетта насам.

“Трябваше да тласна 190 кг, за да взема медал. Не успях и съм нервен и ядосан. За пореден път се провалих на състезание. Това трябва да го променя. След 3 г. има нова Олимпиада и там трябва да се представя. Имам лека контузия в рамото, сега ще отделя време да се излекувам и продължавам. Не се колебая заради формата си, чувствам се много добре. Просто така се получи. Повлияха ми личните проблеми. Последната седмица ми беше много трудно. Просто не успях да спра да мисля. Извинявам се на треньора, другия път ще се представя доста по-добре”, каза разочарованият Андреев.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x