> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ужас с американка на Световното по плуване


0
0
70

Американската състезателка по синхронно плуване Анита Алварес беше драматично спасена от дъното на басейна от треньорката си, след като припадна на Световното първенство по водни спортове в Будапеща.

Андреа Фуентес скочи, за да спаси Алварес от отбора на САЩ. Тя потъна на дъното на басейна и не дишаше след края на изпълнението си на соловия свободен финал в сряда вечер.Бившата испанска националка Фуентес, облечена в къси панталони и тениска, се гмурна до дъното на басейна и извлече Алварес на повърхността, за да й бъде оказана помощ.

„Уплаших се, защото видях, че не диша, но сега се справя много добре“, добави Фуентес.

Алварес беше откарана на носилка до медицинския център на басейна, като съотборниците и феновете изглеждаха в шок край басейна.
По-късно американският отбор по плуване пусна изявление, в което се казва, че Алварес се справя добре.
Фуентес, четирикратна олимпийска медалистка, каза пред испанското радио: „Тя имаше вода само в дробовете си, след като започна да диша отново, всичко беше наред“, каза Фуентес. „Казах, че нещата не са наред, крещях на спасителите да влязат във водата, но те не разбраха какво казах. Тя не дишаше… Отидох възможно най-бързо, сякаш беше олимпийски финал.“

Фуентес каза, че Алварес планира да си почине в четвъртък и все още се надява да участва в отборното състезание в петък след допълнителни медицински прегледи.
25-годишната Алварес бе на третото си световно първенство. Съобщава се също, че тя е припаднала по време на олимпийска квалификация в Барселона миналата година.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx