> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Копа Америка е пред провал


0
0
396

Турнирът Копа Америка това лято е пред провал, след като и Аржентина отпадна като вариант за домакин на континенталната надпревара на Южна Америка. Властите в страната отказаха да приемат първенството заради тежката ситуация със случаи на коронавирус и разпространението на заразата.

Така само 13 дни преди старта на Копа Америка, тя няма нито локация, нито точна програма. Нито сигурност, че изобщо ще я има. Първите медийни спекулации в Северна и Южна Америка са за светкавично организиране на турнира в САЩ или Чили.

Но и от двете страни към момента няма никаква реакция, а и едва ли ще има възможност да организират шампионата за толкова кратко време, уточнява webcafe.bg. От всички 12 държави в света с най-лоши показатели в битката с пандемията към момента, седем са в Южна Америка. И шест от тях са участнички в Копа Америка. Две от тях са Колумбия и Аржентина, на които бяха отнети домакинствата.

Чили е 12-и в този списък, което го прави също достатъчно несигурна дестинация. А и властите едва ли ще се съгласят да приемат турнира. САЩ и преди е приемал Копа Америка – точно юбилейното издание за стогодишнината на надпреварата през 2016-а, но тогава отборът на Щатите участваше.
Сега не е така и едва ли ще има ентусиазъм да се организира за по-малко от две седмици надпревара, в която дори не участва тимът на янките.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments