> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович: ЦСКА се приближава до Лудогорец


0
0
428

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде традиционната си пресконференция преди кръга в efbet Лига. Тимът на босненеца посреща Етър в събота от 18.00 часа, а за “червените” това са задължителни 3 точки.

“Етър показва добра форма. Има качества Томаш. Познавам го от Берое. Залага на здрава игра, движение, дисциплина. Всички искаме да залагаме на здрава защита. Системата налага да играем по-офанзивно. Да имаме 5 човека в последната третина и да притискаме противника. Ще е здрав мач. Ще е въпрос на издръжливост. Искаме да ги притиснем и да не им даваме пространство”, започна той.

За контузиите:
“Пеняранда пак няма да може да играе. Има малко разтежение, не съм сигурен какво точно е. Положението е малко по-сложно. Трябва да изчакаме още малко. Дано за следващия двубой е добре. Амос Юга няма да може да играе. Има възобновена контузия. Джеферсон се връща и е много добре това за нас. Може много да помогне.”

За Жул Кейта:
“Прибра се. Тренираше 3-4 пъти, изглежда много добре. Продължава по същия път, защото има качества да помогне скоро. Работим допълнително с него. Има нужда. Има качества, но без физическа подготовка е трудно да го покаже. Ако един играч има качество, моя работа е да се доближа до него, да си отвори душата към мен и да решим проблемите, ако има. С всеки един се опитваме да говорим и да намерим път да изглеждаме по-добре. Върна се с усмивка. Говорихме заедно. Наблюдавам какво може, а то е много. Опитваме се да сме близо до тях, ако имат някакви тревоги. Ще направим всичко възможно да улесним пътя му да покаже качествата си и да се върне във форма.”

За дебюта на ВАР:
“Няма причина да не проработи. Има много примери. Въпросът е да има комуникация на терена. Дано да няма големи грешки и да си помагат съдиите. Като треньор искам този механизъм да функционира по-бързо. Да не се бави. Ритъмът на игра да не се забавя много. Важно е за нас треньорите. Надявам се да дадем пример на Европа, че ВАР помага. Това е нещо, което мен като наставник ме притеснява – да няма ритъм на игра. ВАР може да помогне в някоя ситуация. Това са позитивни неща. Но ако се бави играта, това ми е единственото притеснение.”

За схемата:
“Ако противникът ни не ни притеснява, няма смисъл да променям схемата. Не е добра услуга за играчите. Не искам да бъркам момчетата. Те са свикнали на това. Говорим постоянно. Въпросът е понякога по време на мач да се променяме. Още един да отива напред. Да рискуваме малко повече. Засега на всеки мач имахме положения, играхме добре. Ако искаш 3 точки, трябва назад да имаш здрава защита, а напред да се опиташ да вкараш гол.”

За разликата с Лудогорец:
“Когато дойдох тук, не знам на кое място бе ЦСКА. Целта бе да се доближим до лидера и успяхме.
В личен план аз се разочаровах в Разград. Винаги искам да съм на върха. Отборът ми да е силен. Трябва да работиш повече. В офанзива имаме двама нови и трябва да свикнат, за да функционираме така както искаме. Всички са на едно ниво и тази здрава конкуренция е важна.”

За головата суша:
“Ако си близо до гол, трябва да вдигнеш скоростта. Да рискуваш. Да притиснеш противника или да не може да те фаулира, или да направиш нещо сериозно. Имахме много ситуации в наказателното, а връщаме 20 метра назад. Искам ситуации един на един. Да си позволяват повече да рискуват. Работим над това, но на тренировка е едно, на мач е друго”, завърши Акрапович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments