> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нов акционер влиза в Левски?


0
0
472

Задълженията на Левски към НАП може да бъдат поети от един от спонсорите на отбора. В момента се правят сондажи между страните за осъществяването на този ход. Това е фирмата, която пое финансирането на зимния подготвителен лагер на „сините“ в Дубай. На „Герена“ обаче все още нямат разрешение да разкриват името на компанията, която и друг път е правила дарения на клуба.

В момента НАП има да получава около 11 милиона лева от Левски. На този етап няма яснота дали фирмата ще получи акции, ако такива бъдат емитирани след предстоящото обсъждане на идеята на дъщерно дружество на настоящия основен спонсор на „сините“.

Освен това на „Герена“ може да се появи нов акционер. Съществува вариант тръст „Синя България“ да прехвърли своите 10% от собствеността на клуба на сдружението „Левски на левскарите“. Решение за това трябва да бъде взето на предстоящото редовно годишно събрание на тръста, което ще се проведе на 3 декември.

Има вероятност мажоритарният собственик Наско Сираков да прехвърли акции на кандидат-купувача „Спорт Рипаблик“ още преди Нова година. Легендарният голмайстор държи 86% от клуба.
Развитие по всички въпроси се очаква в първите 10 дни на декември. В момента се водят усилени финални разговори.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx