> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Михаел Шумахер даже не може да говори


0
0
56

Михаел Шумахер даже не може да говори. Това разкри синът на легендарния пилот във Формула 1 – Ник. Младият германец, който в момента се състезава за отбора Хаас, за първи път говори напълно откровено за баща си. Това се случва в документалния филм за седемкратния световен шампион и легенда на спорта, чиято премиера бе миналата седмица.
Михаел Шумахер продължава да се възстановява от тежка травма на главата, след като падна при каране на ски в Алпите през декември 2013 година.

“Сега с баща ми щяхме да се разбираме изключително добре, тъй като говорим на един и същ език – този на пилотите. Имаме много какво да си кажем. Много голяма част от времето си мисля какво щеше да бъде да мога да споделя мисли с него. Бих дал всичко, за да си поговорим“, казва Мик във филма.

“Разбира се Михаел ми липсва всеки ден. Не ми липсва само на мен: децата, семейството, баща му, на всички ни липсва. Всички усещаме липсата на Михаел, но той е тук. По различен начин, но той е тук и ни дава сили“, каза съпругата на Пилето – Корина Шумахер.

“Ние сме заедно. Живеем заедно вкъщи и правим терапия заедно. Правим всичко възможно за да помогнем на Михаел да се възстанови и да сме сигурни, че той се чувства добре и част от семейството. Независимо от какво, аз ще направя всичко по силите си, всички ще го направим”, допълва тя.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x