> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Звезда в щангите под въпрос за Олимпиадата заради заплахи


0
0
432

Най-големият щангист на България в момента Божидар Андреев (73 кг) за пореден път е получил заплахи от съграждани в Сливен и това може да го спре от участие на Олимпиадата в Токио. Европейският шампион от Букурещ 2019 г. е получил обаждане от човек, представил се за баща на годеницата на Дейвид Фишеров (102 кг). Австриецът е отскоро с българско гражданство и заслужи сребърен медал в изтласкването на Европейското първенство в Москва.
Копеле мръсно, ще те хвана и ще ти счупя краката. Стойкаджия такъв. Нямаш представа къде си се забъркал. Хвана ли те, ще ти разкажа играта – като на жена. Да знаеш” – това били част от телефонните заплахи към Андреев.


Ненавистта към Андреев и треньора му Пламен Братойчев е от години и идва от другия местен клуб (“100 войводи”), в който се състезава и Фишеров. Той дебютира за България в Москва, а преди години бе изгонен от Австрия. Трудните отношения били подхванати от Фишеров на лагера на националите в Нови Искър. “Циганин, боклук. Не можеш да свържеш две думи. Отивай да се жалваш”, обиждал австриецът Андреев. Сценката се разиграла в събота, когато треньорът Иван Иванов не бил на лагера, а в Русе – на турнир за подрастващи.

“Ще си търся правата. Когато се прибера в Сливен, ще подам жалба. Сега продължавам да тренирам, защото Олимпиадата идва. Продължавам да се готвя на пълни обороти”, обяви Андреев. Сливналията е с реален шанс за медал в Токио. Фишеров е без шансове да представя България, тъй като квотата ни за Олимпиадата е само от двама щангисти.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments