> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шолак се отказа от Левски заради дългове


0
0
814

Сръбският бизнесмен Драган Шолак излезе с официална позиция, в която обяви, че преговорите за придобиване на Левски са завършили неуспешно.
„Във връзка с големия обществен интерес към потенциалната сделка между United Group и/или Sport Republic, свързана със собствеността на ФК Левски, бих искал да ви информирам, че преговорите за придобиване на клуба завършиха неуспешно.
Положихме сериозни усилия и приложихме цялата си професионална експертиза, за да преструктурираме основно дълговете на ФК Левски и да развием стабилен бизнес модел, който да гарантира устойчив успех на клуба – както очакват многобройните поддръжници и фенове на ФК Левски в България. За съжаление не постихнахме успех.
Бих искал да изразя специалната си благодарност към министъра на младежта и спорта г-жа Весела Лечева и българските институции за подкрепата и ангажираността им по време на целия процес”, обяви сръбският бизнесмен официалната си позиция.

От Левски излязоха с официална позиция, след като стана ясно, че преговорите са пропаднали. ПФК Левски направи всичко възможно за осъществяване на сделката по прехвърляне на собствеността на клуба.
Клубът предостави цялата необходима информация и съдействие при преговорите с потенциалния инвеститор. Никой от ръководството на клуба не е поставял никакви условия пред Sport Republic, освен гарантиране устойчивото развитие на клуба. Постигнато бе пълно съгласие с потенциалния инвеститор в тази насока.
За съжаление някои задължения, натрупани през последното десетилетие, се оказаха непреодолима пречка за осъществяване на сделката”, оправдаха се от “Тодорини кукли” №47.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx