> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шевченко вярва в успеха на Украйна


0
0
217

Селекционерът на Украйна Андрий Шевченко вярва в успеха на играчите си на Евро 2020. Те започнаха със загуба с 2:3 от Нидерландия, но всъщност бяха много близо до изненадата. Украинците изоставаха с 0:2, но не се предадоха и изравниха. В 85-ата минута обаче Дензъл Дъмфрис ги прониза за трети път.
“Беше много бърза и интересна среща, с много възможности и за двата отбора. Бих искал да благодаря на моя отбор за реакцията, която показаха, особено след като изоставахме с 0:2, в този момент можехме да загубим мача, но се опълчихме. Намерихме енергия за промяна и започнахме да атакуваме. Променихме формацията си на терена и получихме нужния баланс. Отборът успя да получи много добра представа за това къде се намира. Да, в крайна сметка, наистина загубихме, но го направихме с високо вдигнати глави”, заяви Шевченко.

“Емоционално начало. Много хубав и интересен мач. Момчетата се бориха буквално до последната секунда. Всеки украинец трябва да бъде горд от вас. А сега предстоят още два мача и победа! Това, което е написано на екипите ви, не може да се изтрие и махне. Защото всичко това е за Украйна, за вас”, написа в туитър президентът на Украйна Володимир Зеленски.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments