> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шейх дава 5,5 млрд. евро за Ман Юнайтед


0
0
267

Катарският шейх и банкер Хамид Бин Джасим бин Джабер Ал Тани, който оглавява катарската група за закупуване на английския гигант Манчестър Юнайтед, ще повиши офертата си до най-малко 5,5 милиарда евро. Според последната информация на медиите на Острова арабите подготвят оферта, която ще бъде с почти един милиард евро по-висока от първата, която възлизаше на 4,5 милиарда евро, но тя не е била задоволителна за сегашните собственици братя Глейзър, въпреки че шейхът даде гаранции за два милиарда евро инвестиции в обновяването на “Театъра на мечтите” и изграждането на модерен тренировъчен център вместо остарелия в Карингтън.

Вторият кандидат за Манчестър Юнайтед, един от най-богатите британци, Джим Ратклиф с неговия гигант “Инеос” обяви, че ще изпрати нова оферта, след като първата беше равна на тази на Катар – 4,5 млрд. евро.
Шейхът обаче иска да закупи изцяло 100 процента от акциите на клуба, докато офертата на Ратклиф беше за 69% от акциите.

Процедурата по евентуалната смяна на собствеността в Юнайтед всъщност навлиза в най-съществения си етап. Тази вечер в 23,00 часа българско време изтича крайният срок, с който всички кандидати трябва да изпратят вторите си оферти. Според „Скай спортс“ очакванията са преди този срок да бъдат депозирани цели осем предложения. Семейство Глейзър искат 6 милиарда паунда. Те са намекнали, че ако не получат подобна сума, ще се откажат от пълна продажба и вместо това ще вдигнат капитала на клуба, ще инвестират свежи пари и ще започнат да изплащат дълговете на “червените дяволи”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx