> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Юве изтърва Лацио на прощаване с Киелини и Дибала


0
0
235

Футболистите на Ювентус и Лацио направиха зрелищно равенство – 2:2 в мач от предпоследния 37-и кръг на италианското първенство. Последната си среща за клуба изиграха двама от най-обичаните играчи на “Алианц Стейдиъм” – Джорджо Киелини и Пауло Дибала, които си взеха сбогом с препълнените трибуни.

Домакините поведоха комфортно с 2:0, след попаденията на Душан Влахович в 10-ата и Алваро Мората в 36-ата минута, но столичани успяха да възстановят равенството с головете на Алекс Сандро в 51-ата и Сергей Милинкович-Савич в 5-ата минута на добавеното време.

В 10-ата минута Ювентус поведе, след като Мората центрира хубаво в наказателното поле, там Душан Влахович бе заел най-добрата позиция и отблизо с глава отбеляза за 1:0. Седем минути по-късно Джорджо Киелини бе изваден от игра, за да получи аплодисментите на тифозите след 17 години, прекарани в клуба. Домакините успяха да удвоят аванса си в 36-ата минута, когато Мората получи топката в пеналта, финтира двама бранители на гостите и с премерен удар по диагонала матира отбраната и вратаря на Лацио Томас Стракоша – 2:0. Второто полувреме започна с гол на гостите – в 51-ата минута след центриране от ъглов удар Патрик стреля с глава, топката рикошира в крака на Алекс Сандро и се влезе в мрежата за 2:1. В добавеното време на мача Лацио стигна до точката. Далечен удар на Башич бе спасен от Перин, но Милинкович-Савич бе заел чудесна позиция и отблизо успя да отбележи под гредата за крайното 2:2.

Равенството не промени класирането за Ювентус, който остава на 4-ото място със 70 спечелени точки, докато точката бе важна за Лацио, който е на 5-ата позиция с 63 точки и вече е сигурен участник в Лига Европа.
В другия мач от понеделник Сампдория – Фиорентина 4:1. Въпреки загубата, Фиорентина остава на 7-ата позиция, даваща право на участие в квалификациите за турнира Лига на конференциите.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx