> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шимунджа готви Лудогорец за разгром над ЦСКА


0
0
303

Анте Шимунджа готви Лудогорец за голяма победа на ЦСКА. Двата тима излизат в събота в Разград в дербито на кръга. По този повод словенският специалист даде пресконференция, на която постави добра оценка на отбора след загубата от Левски в SESAME Купа на България.

„Винаги, когато избираме играчи, избираме тези, които са най-добре подготвени. Срещу ЦСКА също ще е така. Всички футболисти са конкурентноспособни и си помагат с това. Настройката е най-добрите и най-подготвените да бъдат на терена“, заяви Шимунджа.

„Селекцията в Лудогорец е направена заедно със спортно-техническия отдел. Някои играчи имат нужда от повече адаптация, други от по-малка. Нашите играчи имат качества и е въпрос на време. Това е пътят за бъдещето. Работим, за да продължим заедно“, заяви треньорът.

„Знам какво е дерби. В моята държава съм играл много дербита. Този мач е и за феновете на двата отбора. Щастлив съм, че ще мога да водя отбора срещу ЦСКА. Мотивацията ще е висока. Съперникът има слабости и е важно да се възползваме от тях. Това е дерби, което носи различни емоции. Не знам какво мисли ЦСКА и дали ще бъдат концентрирани повече за финала за Купата“, допълни още той.

„Нормално е, когато им смяна на треньора, играчите да показват мотивация. Периодът ми на работа е кратък и не мога да променя много неща. Работим психологически и емоционално. Не мога да направя сравнение между този отбор и този, който игра срещу Мура, тъй като има играчи, които са си тръгнали вече“, заяви специалистът.

„Какво говорят хората извън нашия отбор и извън съблекалнята не е важно. Те не са с нас и не знаят какво се случва. Имаме мотивация и да даваме най-доброто. Шампионата и купата са два различни турнира и може да има изненади. След двата мача казах, че Левски беше по-добрия отбор и заслужава да бъде на финал. Нашият отбор имаше мотивация и желание да бъде на финал. Все още имаме желание да печелим всичко. Станахме шампиони, защото имаме качествата. Точковата разлика е заради нашите качества. Имаме много млади играчи, които ще показват качествата си. Това е едно от най-важните неща, за които работим. Когато станеш шампион за първи път всички казват ОК, но когато станеш 11 пъти шампион това вече е качество. Конкуренцията не спи. Това е дългосрочна работа, мислим за бъдещето. Питате ме за Левски, но Левски е зад нас с 24 точки, това е реалността, но не се успокояваме от този факт“, завърши Шимунджа.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx