> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Швейцарка е първата шампионка на Световното по ски


0
0
414

Швейцарка е първата шампионка на Световното по ски в Кортина д’Ампецо. Лара Гут-Бехрами триумфира на супергигантския слалом в италианския курорт. Това е първа първа световна титла в кариерата на алпийката, която е съпруга на футболиста Валон Бехрами.
Заради лошото време и отложените стартове в първите три дни на надпреварата, напрактика днес със Супер-Г при жените започна 46-ото Световно.

29-годишната Гут, която доминира тотално в Супер-Г в Световната купа от началото на сезона, отново доказа, че е над всички в тази дисциплина през годината, за да стигне до успеха с време 1:25,51 мин. На второ място се нареди друга швейцарка – Корине Зутер, която осната на 34 стотни от победителката, а на почетната стълбичка се качи и шампионската в дисциплината от преди две години в Оре, Швеция, Микаела Шифрин (САЩ), която беше по-бавна с 0,37 сек.

По този начин след два бронзови и три сребърни медала, Гут най-накрая стигна и до злато на Световно първенство. От своя страна Зутер спечели трети медал от Световно първенство, а Шифрин вече има осем медала (пет златни, един сребърен и два бронзови).
По-късно днес ще бъде определен и шампионът при мъжете в Супер-Г.

Снимка: facebook.com/fisalpine

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments