> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шави: Реал ще е шампион


0
0
183

Треньорът на Барселона Шави Ернандес не скри разочарованието си след домакинската загуба от тима му с 0:1 от опашкаря Кадис. Поражението остана на 15 точки от лидера Реал Мадрид, който е с мач повече, но разликата е твърде голяма.

“Излязохме за победа, но не реализирахме възможностите, които се откриха пред нас. На практика се простихме с шансовете да спечелим титлата. Мисля, че максималната отговорност за това пада върху мен. Отборът трябваше да демонстрира повече желание и вяра, но трябва да продължим напред. Искахме да се борим до края за титлата, но не успяхме.
Сега целта ни е да станем по-добри и да си осигурим място в Шампионската лига през следващия сезон. На Барселона е нужно единство, за да реализира целите си”, каза Шави.

“Не започнахме добре, просто ни липсваше последното подаване и целеустременост. През второто полувреме подобрихме играта си. Съперникът приложи срещу нас персонална опека. Получихме гол и така и не го върнахме. Предстоят ни още седем мача и трябва да се постараем да ги спечелим всичките, като първият е срещу доста тежък съперник – Реал Сосиедад. Липсваше ни и късмет, но сме длъжни да положим всички усилия”, коментира Серхио Бускетс.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx