> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Челси преговаря с Тухел за заместник на Лампард


Дните на мениджъра на Челси изглежда са преброени

0
0
382

Челси започва преговори за нов мениджър. Настоящият такъв Франк Лампард е заложен на дузпата, а фаворит за негов наследник е Томас Тухел, съобщи английският вестник “Сън”.
Шефовете на клуба вече са в готовност да направят нужните промени, ако няма подобрение в представянето на отбора. За тази цел са провели проучвателни разговори с Тухел, който само преди няколко дни бе уволнен от френския шампион ПСЖ.
Собственикът на „сините“ Роман Абрамович не е от търпеливите и бързо сменя мениджърите в Челси. Лампард е 13-ият мениджър, който води Челси, откакто руският милиардер купи клуба през 2003 година. Легендата на клуба има договор до края на следващия сезон.

Букмейкърите обаче имат друго мнение, като смятат, че мениджърът на Лестър Брендън Роджърс е фаворит за наследник на Лампард, пише в. “Дейли Мейл”.
Челси е на осма позиция, независимо че през лятото хвърли 253 млн. паунда за нови футболисти. В същото време Лестър на Роджърс е трети и впечатлява с атрактивен футбол за втори пореден сезон. Бившият мениджър на Ливърпул вече работи на “Стамфорд Бридж”, но като треньор на юношите. Това се случи през 2004 г., когато начело на първия отбор беше Жозе Моуриньо.
Другите варианти според букмейкърите са Тухел, Юлиан Нагелсман и Масимилиано Алегри.

А предшественикът на Лампард – Маурицио Сари се задържа на поста само един сезон, тъй като беше изключително непопулярен сред феновете заради стила на игра. Преди него Антонио Конте остана на поста две години, въпреки че публично критикува клуба заради трансферната политика.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx