> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Челси на Тухел сгази и Тотнъм (видео)


0
0
421

Челси надви Тотнъм с 1:0 в лондонското дерби на 22-ия кръг на английската Висша лига. На „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ гола вкара Жоржиньо, който се разписа в 24-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушение на Ерик Дайър срещу Тимо Вернер. Така новият наставник на “сините” Томас Тухел записа втори успех, откакто пое тима преди 2 седмици.

Възпитаниците на Жозе Моуриньо стартираха по-агресивно втората част, независимо от отсъствието на суперзвездата Хари Кей, но по-добрите ситуации отново бяха пред вратата на Юго Лорис. Вернер, Матео Ковачич и Мейсън Маунт обаче пропуснаха да сложат точка на спора и това остави надеждите на домакините за равенство. В края те можеха да достигнат до такова след удар на резервата Ерик Ламела, отразен от Едуар Менди, и изстрел с глава на Карлос Винисиус, минал встрани от целта.

В крайна сметка, Челси отново не допусна гол под ръководството на Тухел в трети пореден мач. Тотнъм пък загуби за трети пореден път в Лигата след пораженията от Ливърпул и Брайтън. Също така за пръв път в кариерата си Моуриньо инкасира две поредни загуби.

В класирането Челси вече е на четири точки от топ 4, докато Тотнъм е с три пункта по-малко от съперника, но и с мач по-малко. В следващия кръг „сините“ гостуват на Шефилд Юнайтед, докато “шпорите” приемат у дома Уест Бромич.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments