> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА усилено работи по селекцията


0
0
1102

ЦСКА прави всичко възможно да завърши един от входящите си трансфери преди старта на зимната подготовка. Както е известно, “армейците” се събират за медицински и функционални изследвания на 5 януари, а два дни по-късно е насрочена и първата тренировка за 2023 година, пише „Тема Спорт“. Именно на нея трябва да присъства и поне един нов футболист.

“Червените” работят много активно на трансферния пазар, като се разглеждат няколко опции, които да подсилят състава на Саша Илич. Самият сърбин на няколко пъти обяви, че не желае да се привличат играчи, които няма да повишат качеството на отбора. Затова и плановете на “Армията” са през зимата да бъдат взети двама класни футболисти, като при правилните условия в “Борисовата градина” да пристигне и трети. “Червените” имат сериозна нужда от подсилване най-вече на позицията зад нападателя, както и в ядрото на отбраната, където липсват скорост и умение да се изнася топката.

В клуба водят разговори с бразилски плеймейкър. Халфът през изминалата есен е бил част от водещ тим в местната Серия С. Бившият главен мениджър на тима Стойчо Стоилов наскоро бе в южноамериканската страна именно за да работи върху зимната селекция. В същото време ЦСКА изтърва бразилеца Клейтън Силвейра.

В началото на тази година селекцията закъсня, като двете попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено се присъединиха към отбора едва по време на лагера в Турция. След това бяха болни, а колумбиецът имаше и контузия. Така подготовката им бе изцяло нарушена. Саша Илич е категоричен, че това не трябва да се повтаря, и е настоял пред ръководството да бъде наясно със състава, с който ще разполага, преди заминаването за Белек на 16 януари.

ЦСКА водеше усилени преговори със скандинавски защитник, с когото се познава Джонатан Линдсет. При положение, че той бъде привлечен, не е изключено “червените” да се разделят с Мено Кох.
Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx