> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА продава вратаря Бусато


0
0
451

ЦСКА може да продаде вратаря си Густаво Бусато до края на седмицата, тъй като отбори от Азия и Унгария усилено напират за правата му. По-вероятно да се стигне до сделка с азиатски клуб, от която “червените” да приберат към 1 млн. евро за 30-годишния страж, който дойде в ЦСКА през лятото на 2019 година като свободен агент от аматьорските дивизии на родината си.

Бразилецът е несменяем титуляр под рамката повече от година, след като измести Витаутас Черниаускас. При сделката за Бусато на „Армията“ имат готовност веднага да привлекат нов вратар от чужбина, който е европеец. “Армейците” разполагат и с Димитър Евтимов, който се опита да направи кариера в Англия, но доста неуспешно.
Иначе тимът започна подготовка без нито един нов.

В същото време ЦСКА вече трябва да е в Алания, където ще изкарат първата част от подготовка. На турска земя “червените” ще са до 18 януари. Иначе верни фенове на тима спряха автобуса преди границата ни с Турция. С мощни възгласи и димки в червено привържениците на Червена граница – Свиленград и Харманли поздравиха всички. Пожалеха и успех на треньора Бруно Акрапович и отбора.

В Алания се очаква първото ново попълнение Мапу Янга-Мбива, съобщава foot-national. 31-годишният защитник идва като свободен агент, след като договорът му с Лион изтече през миналото лято. Във Франция потвърждават, че спортният директор на „червените“ Алан Пардю е уредил сделката, защото познава отлично качествата на Янга-Мбива, тъй като работи заедно с него в Нюкасъл.

Бранителят има впечатляваща визитка, която включва мачове за Нюкасъл, Рома, Лион, ставал е шампион на Франция с Монпелие и има 4 срещи за националния отбор на Франция.

Проблемът е, че Янга-Мбива от доста време не играе на високо ниво. Последният му мач е от 5 февруари, когато е играл за резервите на Лион за победата с 5:1 срещу Изьор. Последният професионален мач на бранителя пък е от края на ноември 2017 г., когато играе за Лион срещу Лил.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx