> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА продава ас в Англия


ЦСКА продава ас в Англия

0
0
492

Неочакван трансфер може да осъществи ЦСКА в близките дни. Амос Юга е близо до трансфер в английския Уотфорд, информира “Мач Телеграф”.
Пръст в сделката има бившият директор на “Българска армия” Кристиано Джарета, който в момента заема висок пост именно при “стършелите”. Италианецът не е скъсал връзката с “червените” и съдейства за идването под наем на Джером Синклер и Адалберто Пеняранда.
Отделно Алън Пардю е технически директор на вицешампиона ни и ще опита да засили финансово изгодната сделка.

Изпадналият в Чемпиъншип Уотфорд продаде най-силния си халф Етиен Капу във Виляреал, като сделката ще бъде обявена утре, когато отваря трансферният прозорец. За Капу Уотфорд ще получи 9 милиона евро, което е добра сума за футболист над 30-те.
Юга пристигна в ЦСКА като свободен агент и подписа за 3 години. Очакванията са в клубната каса да влязат близо 2 милиона евро.

Юга сега пристига в София, като в понеделник или вторник ще мине задължителните функционални изследвания, и започва подготовка. “Армейците” заминават на лагер в Турция от 6 до 17 януари. В него те ще изиграят две контроли – със Стал (Миелец) на 13 януари и все още неуточнен съперник на 15 или 16 януари.
Вторият лагер на ЦСКА може да бъде в България, а не както се очакваше в чужбина. Програмата за подготовката на “червените” все още не е обявена. Повече яснота се очаква да има идната седмица. Ако вторият лагер е в България, то първият ще бъде удължен със седмица. А в ЦСКА обмислят да останат у нас предвид отличните атмосферни условия към момента.
Заключителната контрола на тима ще е срещу Локомотив (София) на 5 или 6 февруари.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx