> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА прекратява палатковия лагер пред БФС


0
0
302

Организираните фенове на ЦСКА обявиха, че ще прекратят протеста си срещу ръководството на Българския футболен съюз под формата на безсрочен палатков лагер пред централата на организацията в БФС.

“След разговор, в който уведомихме хората от екипа на Димитър Бербатов, останалите клубове участници и тези, които ни подкрепят, прекъсваме начина на протест под формата на палатков лагер и преминаваме към друг вид действия против престъпното управление на БФС. На господата от базата в “Бояна” ще кажем, че протестите ще продължат до тогава, докогато желаните от нас промени във футбола ни не се случат”, написаха от “Трибуна Сектор Г” във фейсбук.

Феновете на ЦСКА организираха постоянен палатков лагер пред БФС на 31 март с искане за оставка на ръководството на централата и честен изборен конгрес. На същия ден пред БФС се проведе протест на фенове и малките клубове, които бяха изключение от Изпълкома за участието си в конгреса, организиран от Димитър Бербатов, който обаче бе съпътстван от нанасянето на щети по оградата на футболната база, което бе осъдено от всички страни. На 7 април феновете на ЦСКА проведоха нов протест пред БФС, който мина без инциденти.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx