> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА оставя Жоаким, ще търси обяснение от люксембругско издание


ЦСКА оставя Жоаким, ще търси обяснение от люксембругско издание

0
0
356

Дата: март 13, 2015

Нападателят на ЦСКА Орелиен Жоаким отговори чрез официалния сайт на червените, че думите са му извадени от контекста и не е нападал треньора и отбора.

В люксембургското издание „Тагеблат“ излезе интервю с нападателя, в което се казва, че нападателят ще си тръгне от ЦСКА през лятото, тъй като клубът не е изпълнил негови желания.

Ето и какво пише на сайта на червените:

ЦСКА изслуша нападателя Орелиен Жоаким и проучи детайлно електронната му кореспонденция с журналиста Дан Елвингер от „Тагеблат“, относно поместен материал на страниците на люксембургския вестник. В него Жоаким е цитиран неточно, а голяма част от мнението му изобщо не е публикувано.

„Не съм искал да обидя никого и не съм го направил. Уважавам клуба и треньора. И аз бях изненадан, когато видях как се интерпретирани думите ми и как някои неща са извадени от контекста. Ще ви дам пример – обясних, че не тренираме нормално, но това бе така, заради лошия климат и снега, който валя в София. Излезе обаче само това, че не тренираме нормално. А обяснението ми го няма. За мен е некоректно. Съжалявам, че се получи такава ситуация. Единственото, което искам е да бележа голове за ЦСКА. Дори наскоро имах оферта да играя в друга държава, но аз я отказах, защото искам да побеждавам с настоящия ми отбор. Не мога да нося отговорност за този материал, след като по-голямата част от него са твърдения на журналиста, а не мои думи“.

ЦСКА София ще потърси отговорност и обяснение и от вестник „Тагеблат“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments