> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА взе избягал от войната в Украйна


0
0
360

ЦСКА осъществи изненадващ трансфер. „Червените” се подсилиха със защитника Енес Махмутович, съобщиха от Борисовата градина. Договорът на централния бранител е за 2,5 години.

ЦСКА подсили ариергарда си с бранителя Енес Махмутович. През последната година и половина високият 190 сантиметра футболист защитаваше цветовете на украинския Лвов, където записа общо 33 мача с 1 гол и често носеше капитанската лента на тима. Заради настъпилата война местният шампионат беше прекратен, а легионерите в клубовете получиха право от ФИФА да продължат кариерите си на друго място.

Махмутович ще навърши в края на май 25 години. Той е с корени от Косово и Черна гора, но от съвсем малък живее в Люксембург, чийто гражданин е. В тази европейска страна става шампион с Фола Еш, а после преминава в английския Мидълзбро, където основно се изявява в дублиращия тим. На Острова играе също и за Йовил Таун, преди да премине в нидерландския Маастрихт, а след това и в Лвов.

Новото попълнение на червените се изявява като централен защитник. За националния тим на родината си има записани 21 срещи. На практика Махмутович се присъедини към армейците директно от лагер сбора на Люксембург, където имаше повиквателна за контролите със Северна Ирландия и Босна и Херцеговина.

Привличането му цели да засили конкуренцията и даде допълнителни опции в армейската отбрана, където в следващите месеци заради контузия ще отсъства капитанът Юрген Матай. Днес следобед новото попълнение ще направи първа тренировка с новите си съотборници на Панчарево”, обявиха “армейците”.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx