> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА: Боби Михайлов е най-добрият човек


0
0
571

Санкционираният ЦСКА излезе с поредна декларация на официалния си сайт в интернет. Посланието отново е насочено към президента на БФС Борислав Михайлов. Отговорът на “червените” е заради съобщението на БФС, че помага именно на ЦСКА.
Публикуваме коментара в сайта на “червените”:

А сега малко за “добрините” на НЕ-уважаемия господин Боби Михайлов.

2008 година. Първа добрина:
Когато тогавашният президент на ЦСКА заяви, че 800 000 лева ще бъдат заверени в сметката на НАП в понеделник и парите бяха преведени, Вие, господин Михайлов, забележете, още в събота отнехте лиценза за европейските клубни турнири на отбора, след като ЦСКА си беше спечелил по спортен път първото място с 16 точки разлика от втория.

След 14 години на безпаметно пиянство се сетихте, че са нарушени 17 параграфа! И вие, добричкият Боби Михайлов, сте се смилил над ЦСКА и вместо да ги извади въобще да не съществуват във футболния мир, сте ги е оставил да си играйкат в “А” група на БГ първенството.

2013 година. Втора добрина:

След реалните финансови проблеми на ЦСКА пак се намесва добрият самарянин Борислав Михайлов (по това време член на Изпълкома на УЕФА, станал такъв с лобирането на мастити български бизнесмени в Балканския регион и околностите), притискайки ръководителите на ЦСКА да се откажат от участие в европейските клубни турнири. Въпреки че клубът си е извоювал по спортен път това право и на негово място БФС разпорежда да участва друг отбор – собственост на силните по това време на деня (политически и икономически хора).
Това наистина си е страхотна ДОБРИНА.

2016 година. Трета добрина:

След като ЦСКА беше изваден от Първа лига и пратен в ТРЕТА, същият тоз добър човечец Боби Михайлов беше привикан два пъти в Министерския съвет и му беше поставено условие: или връщаш ЦСКА в Първа лига, или почват масови проверки за корупционни практики в Българския футболен съюз.

Добричкият избра по-малкото зло и върна отбора на ЦСКА от ТРЕТА в ПЪРВА ЛИГА.

Това се казва истинска добрина. И то на каква цена! По-добре омразните да играят в Първа лига, отколкото Аз, Самарянина, при Бай Ставри в Южното крило!

2017 година. Четвърта добрина:

След като ЦСКА по спортен път си е извоювал правото да участва в европейските клубни турнири и след като клубът вече няма проблеми с финанси, лицензи и т.н., на 19 юни 2017 г. в 13:55 минути (5 минути преди тегленето на жребия за Лига Европа) отборът на ЦСКА е изваден от жребия, защото “Добринчо”-Михайлов е пуснал писмо към УЕФА, че това е чисто нов клуб и няма право да участва в евротурнирите. Същият е посочил друг клуб да заеме мястото на ЦСКА. Отлична добрина от една пияна глава.

Впоследствие ЦСКА наема най-реномираната американска юридическа кантора по спортно право и завежда дела срещу УЕФА. Стига се до споразумение между клуба и евроцентралата, в което се казва: “Когато ЦСКА си извоюва право по спортен път да участва в европейските клубни турнири, няма да бъде спиран, стига да отговаря на нормите на евроцентралата”.

Пета добрина. 2022 година:

Изпълнителният директор на ЦСКА г-н Филип Филипов с покана отива на мероприятие на Българския футболен съюз, за което се знае от няколко месеца. Това мероприятие се провежда и г-н Филипов е един от многото, които са участвали във форума. След няколко дни г-н “най-добрият от добрите” забранява на г-н Филипов да упражнява правото си на труд и представляваният от него клуб е глобен с 15 хиляди лева.

Тук “добрият” самарянин се вживява в ролята на абсолютен рекетьор и издава присъди без съд и трябва И ЦСКА пак да му е благодарен, че не е изваден от Първа лига.

Благодарим ти, Султане. И наздраве!

Шесто:

Други добри битовизми, сътворени от “Добрин”-Боби Михайлов.

А) ЦСКА плати активите и пасивите на фалиралото търговско дружество.

Шеста година няма потвърждение към УЕФА от отпадналия междувременно от Изпълкома на УЕФА (Добринчо) Боби Михайлов.

Просто на човека от толкова много добрина не му се пише нищо. Дори когато е трезвен!

Б) Досега ЦСКА беше спечелил всички дела във ФИФА и КАС, касаещи старото дружество. Господин “добрата” оставка се присети да се върне в БФС и ЦСКА светкавично загуби последните на стойност 3 100 000 лева (три милиона и сто хиляди лева).
Просто “добро” съвпадение.
Да, добрите хора добре си вършат работата.
В резултат на тия загубени дела клубът плаща два пъти за едно и също нещо: един път на синдика и втори път на същите хора през КАС.

В) БФС не е член на КАС заедно с Каморските острови и Мадагаскар от всички други членуващи във ФИФА футболни асоциации. Това вече е супер, умна добрина за целия български футбол. ПОКЛОН!

Г) Материална база

През последните пет години ЦСКА постоянно говори за базата и стадиона, но за господин “свещена доброта” това е безинтересна тема. А казусът касае не само ЦСКА, а и всички останали клубове-членове на Българския футболен съюз.

За какво са му на Господин Михайлов бази … терени и стадиони, като му се провали напънът да е домакин на ЕП заедно със Сърбия? Той си има ресторант “Гранде” в Дома на футбола в Бояна и тома му стига. Наздраве!

А и на срещата в Белград за последни уточнения за домакинството между правителствата на България и на Сърбия просто Господинът имаше лош ден, както се казва, и затова се клатушкаше пред камерите. Лошо е, когато така се излагат добрите хора, но алкохолът не прощава на никого. Колкото до участието му в самите дебати и презентации, резултатът е следният:

БЪЛГАРСКИЯТ МИНИСТЪР НА СПОРТА ПО ТОВА ВРЕМЕ ПОЛУЧИ ФАКТУРА НА КЛЮЧИЦАТА ОТ ПОДПИРАНЕТО НА “добричкия” след тежка нощ. Последствията: изнасяне с носилка и указване на първа помощ от домакините на събитието. Апропо – крушовата също не прощава.

Заключение:

Докато беше “лошият” Мишо Касабов, животът в българския футбол се беше нормализирал. Върна се “добрият” Борислав Михайлов и пак настанаха добрите дни за българския футбол и най-вече за ЦСКА.

Ах, колко сме неблагодарни?

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx