> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Цвети загуби само гейм на старта на “Аустрелиън оупън”


Цвети загуби само гейм на старта на “Аустрелиън оупън”

0
0
594

Цветана Пиронкова започна блестящо участието си в квалификациите за “Аустрелиън оупън”. Първата ни ракета разгроми с 6:0, 6:1 японката Киока Окамура за 70 минути игра.

21-вата поставена българка ще се изправи във втория кръг срещу победителката от двубоя между корейката На-Лае Хан и австрийката Юлия Грабер. Във финалния трети кръг за класиране Спортист №1 на България за 2020 г. може да играе срещу поставената под №14 и бивша №41 в света Маргарита Гаспарян. А срещу Окамура Цвети диктуваше играта през цялото време и спечели първите седем гейма в мача.

Българката, която на този ден преди 7 години спечели първата си титла от WTA, вкара само 37% първи сервис, но това не й попречи да се справи по категоричен начин с японката. Цвети спечели 81% от точките на своето първо подаване и 67% на втория си сервис. Тя реализира 5 от 10-те си шанса за пробив и спаси двете възможности на Окамура, които дойдоха в последния гейм на мача.

По-рано днес Изабелла Шиникова също се класира за втория кръг на квалификациите. Българката елиминира втората поставена французойка Осеан Доден, която е 107-а в световната ранглиста в момента, но е достигала до 46-ата позиция. Шиникова победи със 7:5, 6:2 за 80 минути игра. Във втория кръг на пресявките Шиникова ще се изправи срещу китайката Дзя-Дзин Лу, която победи сръбкинята Йована Йович с 6:1, 6:2. Двете българки вече си осигуриха 35 хиляди австралийски долара и 20 точки за световната ранглиста.

Довечера участието си в квалификациите започва и Елица Костова. Българката ще играе срещу Антония Лотнер (Германия). Виктория Томова ще стартира утре срещу участващата с “уайлд кард” Шарлът Кемпенер-Поч (Австралия).

Квалификациите в първия за годината турнир от Голения шлем при мъжете и жените започваха днес, като те за пръв път се провеждат извън Австралия. Поради сложната обстановка с пандемията от КОВИД-19 домакин на пресявките ще е Дубай. Основната схема на надпреварата стартира на 8 февруари.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx