> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Царско село изпада, Ботев Вр играе плейаут с Етър


0
0
287

Царско село стигна само до 1:1 с Локо Сф в последния кръг в групата на дъното на класирането в Първа футболна лига. С този резултат домакините изпаднаха директно във Втора лига, а Ботев Вр заслужи правото да играе бараж срещу Етър след седмица. Дори при победа обаче Царско село нямаше да се измъкне от незавидното последно място.

“Железничарите” отбелязаха първи гол в 26-ата минута. Той бе дело на дебютанта Фране Чиряк, като хърватският нападател вкара директно от пряк свободен удар и от малък ъгъл. Той стреля остро с левия крак в далечния ъгъл, но и вратарят на Царско село Хадим Ндиае не се намеси добре, като позволи топката да мине зад гърба му.

В 37-ата минута съдията Валентин Железов посочи дузпа за домакините за игра с ръка на Валентин Николов в наказателното поле, но след консултация със системата за видео повторение отмени решението си. Той обаче отсъди дузпа малко по-късно за Царско село за нарушение на Селсо Рапосо срещу Лукас Мартинс. Вратарят на “червено-черните” Дамян Дамянов обаче изби удара на Ванцислав Христов, който не насочи добре топката.

След почивката Царско село все пак успя да стигне до равенството. Това стана в 73-ата минута, а точен за домакините бе резервата Андрей Йорданов, който две минути по-рано бе влязъл в игра. Той засече от малък ъгъл центриране на Венци Христов, като Пламен Крачунов не успя да избие топката от голлинията.

В добавеното време Царско село получи още една дузпа. Юсуфа Яфа поиска да изпълни наказателния удар, но се наложи на терена да слезе собственикът на домакините Стойно Манолов, за да му забрани това. Така с изпълнението се нагърби капитана Мартин Кавдански, който не бе убедителен, като Дамянов пак спаси. Яфа директно напусна терена, свали фланелката си и влезе в спор с клубния си началник.

В другата среща Пирин загуби от Ботев Вр в зрелищен мач с 3:5, който бе без особено значение за домакините, но важен за гостите, които си гарантираха баража за оставане в елита.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx