> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Бонев: С Локо Пд можем да се преборим за титлата


0
0
271

Почетният президент на Локо Пд Христо Бонев, сподели мнението си за това има ли сили тимът му да направи нещо повече от място в тройката в края на сезона. В момента “смърфовете” са на 5 т. от лидера Лудогорец, след като през уикенда сломиха именно “орлите”. Бонев също така обяви, че националният отбор на България трябва да стартира със звездата на “смърфовете” Митко Илиев.

“Впечатление от състав на Лудогорец ми направиха Антон Недялков и Кирил Десподов. Футболисти, които имат всички качества за съвременния европейски футбол – бързина, импровизация, завършващ удар. На мача видях помощника на селекционера на националния отбор Коце Видолов и за мен държавният тим трябва да започва с тях двамата и малко по-напред да е нашият Димитър Илиев. Това трябва да е основата на националния отбор. Около нея да се гради”, каза пред “Тема спорт” Зума.

“Не знам дали Крушарски си мисли, че можем да станем първи, но аз вярвам. Моето желание от рождения ден с всеки изминал мач получава покритие. Ще бъда много щастлив накрая, ако съумеем да гледаме всички отбори под нас. Знаете ли кое ме зарадва най-много? Това, че тези млади треньори в щаба ни – Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Йордан Юруков, работят изключително добре”, допълни Бонев.

Снимка: lokomotivpd.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments