> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Халф на ЦСКА зарадва малчугани в София


0
0
212

Халфът Федерико Варела зарадва малките футболисти от набор 2014 в школата на ЦСКА, взимайки участие в тяхната тренировка. Чупливият аржентинец прие поканата на изпълнителния директор Филип Филипов да изненада едно от хлапетата, което наскоро е получило фрактура на крака.

Оказа се, че Варела е любимец на първокласника Петър Лазаров, който именно заради него играе в мачовете с N:5. Полузащитникът си поговори с момчето и го окуражи да не се предава в трудния момент заради тежката контузия. Освен автограф върху гипсирания крак, Варела му подари фланелка на “армейците”.

Разбира се, беше помислено за всички малчугани, които получиха футболни топки с лични пожелания на футболиста, както и две вкусни торти.

Техничарят се трогна изключително много, след като Пепи го сюрпризира от своя страна с дълго пазен подарък – огромен транспарант в цветовете на ЦСКА, България и Аржентина и надпис: “Завинаги един от нас“.

После Феде откликна на молбата на треньора Николай Христов и се включи в плануваното занимание, демонстрирайки своите умения и давайки ценни съвети на новите си приятели при дриблирането и боравенето с топката.

“Много зареждащо преживяване. За мен беше огромно удоволствие да прекарам това време сред толкова усмихнати и жадни за футбол деца. Пожелах им да се трудят, да слушат треньорите и никога да не се отказват, колкото и трудно да е. Но най-вече да се забавляват и да обичат играта. Благодаря им за сърдечния подарък, истински ме развълнуваха”, сподели играчът на “червените”.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx