> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Французи представиха Филип Кръстев


0
0
350

Филип Кръстев вече официално е част от Троа. Втородивизионният френски тим представи юношата на Славия. 19-годишният Кръстев пристига в отбора под наем от белгийския Ломел. Договорът на юношеския ни национал е за 18 месеца. Атакуващият полузащитник избра да носи фланелката с №31 в Tроа. Отборът оглавява класирането в Лига 2 и преследва класиране в елита на Франция.

В сайта на клуба отбелязват, че Кръстев може да играе не само като офанзивен халф, а и като дефанзивен такъв.
Припомняме, че през лятото на 2020 г. Славия продаде юношата си на втородивизионния белгийски Ломел, който е собственост на „Сити Футбол Груп“ – компанията, която притежава Манчестър Сити и още няколко клуб от цял свят, включително и Троа. След това стана ясно, че трансферът е одобрен лично от мениджърът на “гражданите” Пеп Гуардиола. През есента младият халф продължи да играе за „белите“, но като преотстъпен от белгийския тим. Кръстев записа 14 мача с 1 гол за най-стария столичен тим.
В „Сити Футбол Груп“ са преценили, че е по-добре той да трупа игрова практика в по-силно първенство и именно затова го пратиха в Троа, а в Белгия признаха, че българинът няма да се развива във второто ниво на местния футбол.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments