> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ФИФА отмени дисквалификацията на Киърън Трипиър


ФИФА отмени дисквалификацията на Киърън Трипиър

0
0
406

ФИФА временно преустановява дисквалификацията на английския защитник на испанския Атлетико Мадрид Киърън Трипиър, която му беше наложена от Футболната асоциация на Англия (ФА), съобщава The Athletic. 30-годишният футболист беше наказан със спиране на правата за 10 седмици заради нарушаване на правилата за залагане на спортни събития.

Трипиър, който премина от английския Тотнъм в Атлетико през 2019 година, е глобен със 70 000 лири от Футболната асоциация заради предварително предоставена поверителна информация на други лица. Атлетико възнамерява да обжалва дисквалификация на играча.
ФИФА е изпратила писмо до Атлетико, в което уведомява за временно преустановяване на дисквалификацията на Трипиър. Мадридският клуб може да обжалва решението и пред Спортния арбитражен съд в Лозана.
Той беше обвинен през май 2020 г. във връзка със залози за трансфера си в Испания, и независима комисия изслуша случая, като го намери за виновен по три от четирите нарушения. Забраната на Трипиър ще изтече на 28 февруари.

Футболистът ще може да участва в предстоящия мач на тима от турнира за Купата на Испания на 6 януари срещу аматьорския Корнея.
Десният краен защитник е носил екипа на Бърнли, Барнзли и Манчестър Сити по време на своята кариера. Киърън Трипиър има 25 мача и 1 гол за националния отбор на Англия, за който дебютира през 2017 година.

Снимка newsbuddy.ga

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx