> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фил Невил сменя жените на Англия с Интер на Бекъм


0
0
503

Фил Невил се оттегли от поста селекционер на женския национален отбор на Англия с незабавен ефект, като е близо до това да застане начело на Интер Маями, който е съсобственост на Дейвид Бекъм.
Невил бе назначен за наставник на Англия през януари 2018 г. и договорът му изтичаше през юли. Той трябваше да изведе жените на Великобритания на Игрите в Токио това лято. Въпреки това, сега той е на път да стане треньор на Интер Маями, чийто шеф е бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед и Англия.

“За мен беше чест да водя Англия и да се насладя на три от най-добрите ми години с ФА и „лъвиците“. Играчите, които носят английската фланелка, са някои от най-талантливите и отдадени атлети, с които съм имал привилегията да работя. Те ме предизвикаха и подобриха като треньор – изключително признателен съм им за фантастичните спомени, които споделихме заедно“, написа той в туитър, цитиран от БГНЕС.

Невил ще замени Диего Алонсо, който бе уволнен от Маями след 10-то място в дебютния сезон на тима в Източната конференция на Мейджър Лийг Сокър. Селекционерът на Нидерландия Сара Вигман ще замени Невил начело на Англия през септември, но няма да бъде на разположение да води Великобритания на Олимпиадата, тъй като остава със страната си. Под ръководството на Невил, Англия спечели SheBelieves Cup през 2019 и остана четвърта на Световното първенство същата година.

Въпреки това, техните скорошни резултати бяха разочароващи след само три победи в последните им 11 срещи. „Скоро ще потвърдим името на нашия временен наставник, който ще води тима от февруари до септември – Сара Вигман ще поеме длъжността на пълен работен ден след Олимпийските игри през август. Започна процес по търсене предвид напускането на помощник-треньора Реан Скинър в посока Тотнъм миналия ноември“, се казва в изявление на националния отбор. Стартът на новия сезон в МЛС е насрочен за средата на март.

Снимка: thefa.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx