> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове на ЦСКА скочиха на шефовете


0
0
513

Организираните привърженици на ЦСКА от фенската фракция “Офендърс” излязоха с публикация на своята страница във фейсбук след снощния загубен финал за Sesame Купа на България от Левски. Привържениците помолиха ръководството да вземе крайни мерки, за да не позорят клуба.

Ето написаното от “Офендърс”:

“Така, господа “заможни” и успешни управленци, изглеждат характера, волята и желанието за победа. Неща, за които очевидно сте прекалено дребнички. Благодарим на всеки един, присъствал. На всяко едно червено сърце, което направи така, че “Сектор Г” отново да спечели битката по трибуните и да защити достойно своето име. САМО ЦСКА!”

“Днес се състоя ВЪСТАНИЕТО на армейската публика срещу неправдите във футбола ни. Благодаря на всички червени сърца, които браниха идеята ЦСКА на трибуните. Горе главите, армейци, ние нямаме от какво да се срамуваме. Жалкото и срамното за червените беше на терена, там битка не се състоя. Състоя се едно от най-бездушните представяния на ЦСКА, които съм гледал. И играчите ни доказаха наистина ,че ,,Победата за нас не е на всяка цена”. Жалко наистина много жалко…”. Това написа във фейсбук лидерът на Сектор “Г” Иван Велчев-Кюстендилеца.

Снимки: dsport.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx