> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове на Левски обвиниха президента за преместения финал


0
0
305

Националният клуб на привържениците на Левски атакуваха президента Румен Радев. Поводът е, че те смятат, че по негово желание датата за финала на Купата на България е сменена. Първоначално сблъсъкът между ЦСКА и Левски бе насрочен за 11 май, но бе преместен за 15 май.
Както е известно синът на Радев – Георги, е част от школата на ЦСКА, но 19-годишният футболист още не е играл за първия отбор.

Ето какво написаха от НКП:
“На почитателя на Тирето и по съвместителство президент на държавата ни, му се гледа финала за купата, но първоначално обявената официална дата не му е удобна. Явно, вдъхновен от „специалната военна операция“, г-н Радев си спомня с тъга за времената, в които мустакатата фуражка Гиви Орджоникидзе (Военния, военноморския и военновъздушния аташе при посолството на СССР в София) връчваше Купата на Съветската Армия.

Само че това е Купата на България и е за българските привърженици, а не за един фен. Въпреки това, въпросният фен, измежду тежкия график на екскурзията си в Мадрид, очевидно намира време да докаже, че не мисли като нас. А фактът, че родната милиция е употребена като параван на президентския порив и чиновническото малодушие на “футболните управници”, едва ли изненадва някого. Нека обаче истината да се знае!”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx