> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенербахче договаря Йозил


0
0
596

Президентът на Фенербахче Али Коч договаря плейкмейкъра на Арсенал Месут Йозил. Германецът, който е с кюрдски произход, не е играл от пролетта, след като мениджърът Микел Артета го извади от състава, и само тренира за здраве. Йозил има договор до края на сезона и заплатата му от 350 000 паунда на седмица го изкушава да остане в Лондон, но може да се озове в Истанбул.

“Нека направя изявление за Йозил. Все още твърдя, че това е мечта. Ако не знаете, ние от Фенербахче никога не сме правили изявления по тази тема. Важното е Месут да се разбере с настоящия си клуб. Може да се каже, че сега сме по-близо до трансфер на Йозил, отколкото в миналото. Абсолютно нищо не е завършено. Може да стане, но може и да не стане. Следователно, публикуването на този тип истории разхлабват нашите ръце. Ще видим какво ще покажат следващите дни. Ще говорим, когато подпишем договора. Информациите в медиите ще продължат да идват, но ние ще говорим едва след приключването на трансфера”, заяви Коч.

А в Англия медиите писаха, че Йозил може да се озове и в кръвния враг на Арсенал – Тотнъм. Там мениджър е Жозе Моуриньо, който беше треньор на Йозил в Реал Мадрид между 2010 и 2013 г. Интерес към играча проявяват и клубове от САЩ.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx