> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Унай Емери: Съвсем малко не достигна


0
0
279

Треньорът на Виляреал Унай Емери бе разочарован след загубата от Ливърпул с 2:3 в полуфинала-реванш в Шампионската лига. Тимът му дръпна с 2:0 и така заличи пасива от първия мач, но през второто полувреме “жълтата подводница” беше разбита.

“Първото полувреме бе това, за което си говорихме преди мача и което бяхме планирали в най-оптимистичните ни сценарии. Въпреки това не ни достигна още малко. Фактът е, че трябваше да изиграем перфектния мач, за да победим – особено в защита. Първата част бе изключителна. Това представяне наистина ни върна надеждата. Трябваше повече да задържаме топката, да имаме контрол над мача”, каза Емери.

“През второто полувреме просто нямахме капацитет да отговорим на впечатляващата игра на Ливърпул. Бяхме обсъдили какво трябва да направим, ако съперникът все пак докара нещата до 2:2. Но без Данжума и без Жерард, нямахме достатъчно опции в атака. Нямахме капацитета да отговорим, нямахме нужните опции. Отново не успяхме да направим последната малка крачка до финала, но вярвам, че трябва да продължим по пътя, по който сме поели”, допълни наставникът.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx