> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ужас: Над 225 ранени на мач в Индия


0
0
200

Най-малко 225 души бяха ранени, шестима от които сериозно, след като импровизирано направена трибуна за зрители се срути по време на футболен турнир в Южна Индия, съобщиха от полицията.
Изображения, споделени в социалните медии, показват част от трибуната, която е изградена от дървени дъски, в квартал Малапурам в щата Керала късно в събота.

Внезапното срутване е довело до паника и причинява на футболните фенове наранявания и фрактури. Много от тях са откарани по спешност в близките болници, каза началникът на местната полиция Хидаятула Мамбра. Пострадали са и няколко деца.

“Трибуната не е успяла да издържи тежестта на големия брой привърженици и техния ентусиазъм”, каза Мамбра и добави, че скорошните дъждове в региона също биха могли да отслабят структурата на съоръжението.
“Имаше огромен брой хора. Импровизираната трибуна можеше да побере максимум 3500, но се смята, че почти 8000 души са дошли да гледат мача”, добави той.

Видеоклипове, разпространени в социалните мрежи, показват разгневени зрители след инцидента, които тъпчат трофеите, които трябваше да бъдат връчени на отборите.
Организаторите не ограничиха публиката и след като видяха, че трибуните са пълни, съобщават местните медии. От полицията обявиха, че са подали жалба срещу организаторите за застрашаване на обществената безопасност и скоро те ще бъдат арестувани.

Снимка: Дъ Принт

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx