> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

УЕФА няма пак да отлага Евро 2020


0
0
342

УЕФА излезе с изявление, в което потвърди, че не планира за втора поредна година да отлага Европейското първенство по футбол. В същото време в централата в Нион работят да проведат в първоначално предвиден формат шампионата, според който 12 различни града ще приемат мачове. До извода се е стигнало след среща на комитета по организация на шампионата с представители на всички домакини и всеки един от градовете е потвърдил, че възнамерява да изпълни своите ангажименти.
За да има по-голяма яснота относно променящите се условия, крайният срок за подаване на планове за настаняване на фенове на стадионите беше преместен за началото на април.

УЕФА се ангажира да проведе Евро 2020 в 12-те първоначално планирани градове – обяви след заседанието Александър Чеферин, шеф на европейския футбол. – Оптимист съм, че ситуацията относно вируса ще бъде много по-различна с наближаването на турнира. Феновете са голяма част от това, което прави футбола специален. Трябва да осигурим тяхното завръщане на стадионите.”

Първенството трябва да е от 11 юни, като продължават спекулациите за това, че ще бъде преместено изцяло в една държава, а не в 12 различни града, пръснати из континента. Това може да се наложи заради ограниченията и карантинните мерки при пътувания. Засега УЕФА твърди, че ще се справи по първоначалния си план.

Мачовете от Евро 2020 трябва да се играят в Лондон, Дъблин, Глазгоу, Амстердам, Билбао, Мюнхен, Копенхаген, Рим, Будапеща, Букурещ, Баку и Санкт Петербург. Очаква се финалното решение за провеждане на турнира да бъде взето от европейската футболна централа именно през април.

Готовност за домакинство пък веднага ще изразят големите сили – Германия, Англия, Испания, Португалия и Италия. Тези държави разполагат с готови стадиони и хотели.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments