> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

УЕФА не иска да създава Суперлига


0
0
399

Президентът на УЕФА Александър Чеферин отхвърли на този етап вариантите да създават Суперлига. Идеята е в нея да се състезават най-богатите тимове на стария континент. А най-много я иска шефът на Реал Мадрид Флорентино Перес. Той твърди, че КОВИД-19 пандемията показа на хората във футбола, че “трябва да бъдат иновативни и да търсим формула, която да остави играта атрактивна”.

Най-много обаче ще се дърпат от Англия, защото местното първенство е машина за пари и британците определено не желаят да разформироват Висшата лига с лека ръка.
“Още преди 30 години, когато все още Перес не се занимаваше с футбол, тази мечта се е зародила в главата му. В този момент имаме няколко официални отказа за създаването на европейска Суперлига, както от страна на двама от основните кандидати за президент на Барселона, така и от представители на Байерн, Ювентус и част от английските клубове. Тази идея просто не вълнува останалия футболен свят”, обяви Чеферин пред словенското издание 24ur.

Адвокатът е категоричен, че създаването на подобна надпреварата ще бъде пагубна за малките отбори. Чеферин коментира завръщането на феновете в мачовете от евротурнирите. Словенецът заяви, че това зависи от ваксинацията, която започна този месец.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx