> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тотнъм се справи и с Бърнли в борбата за ШЛ


0
0
240

Тотнъм постигна важна победа с 1:0 у дома срещу Бърнли в двубой от 37-ия кръг във Висшата английска лига. Гол от дузпа на Хари Кейн дълбоко в допълнителното време на първата част осигури ценните три точки в полза на лондончани, които се изкачиха на четвъртото място в класирането и имат с две точки повече от местния си противник Арсенал. Двата тима се борят за участие в Шампионската лига. “Топчиите” гостуват утре вечер на Нюкасъл. В последния кръг идната неделя Тотнъм има визита на вече изпадналия Норич, докато Арсенал посреща Евертън. “Карамелите” се борят със зъби и нокти за мястото си в елита. Върнли също продължава борбата за оцеляване в елита, като има 34 точки на 17-то място в класирането след втората си поредна загуба.

Двубоят между Тотнъм и Бърнли не стартира добре за “шпорите”, които бяха прекалено статични в атака при добре затворения противник. На два пъти английският национал Кейн беше съвсем близо до откриване на резултата, но защитата на гостите и вратарят Ник Поуп се справиха с опасностите.

В четвъртата минута на добавеното време на първата част Ашли Барнс игра с ръка в наказателното поле и главният съдия Кевин Френд отсъди дузпа след дълга консултация с видео асистент рефера. Именно Кейн беше точен от бялата точка и осигури ценните три точки за “шпорите”.

След почивката домакините контролираха събитията на терена, а два пропуска от чисти позиции в наказателното поле направи Хюн-мин Сон. Гредата спаси столичани от допускане на попадение в 62-ата минута, когато Барнс шутира от дистанция.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx