> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томас Тухел вече се чувства несигурен в Челси


0
0
231

Томас Тухел заяви, че вече се притеснява за поста си в Левски. Немецът не се чувства “сигурен” след поражението от Евертън с 0:1 като гост. Челси пристигна на „Гудисън Парк“ за среща с „карамелите“, водени от бившия играч и мениджър на лондончани Франк Лампард, като легендата на „сините“ се поздрави в края с трите точки.
Единственият гол реализира Ричарлисон и докато отборът остава в зоната на изпадащите, спечелването на мача им в резерв ще ги изкачи над преките конкуренти в борбата за оцеляване Лийдс и Бърнли. Загубата на Челси оставя тима уязвими от късен натиск на Арсенал и Тотнъм за третото място. Отборът е с 66 точки, на три пред Арсенал и на пет пред Тотнъм, четири кръга преди края на сезона.

“Подарихме им гол. Това е най-лошото нещо, което може да ти се случи в тази атмосфера и ситуация. Това е наша отговорност и се случва твърде често. Изпитваме затруднения да играем без големи грешки и точно заради това и не постигаме добри резултати. Казах го преди много седмици – никога не се чувствам сигурен и няма значение дали се борим за първото, второто, третото или четвъртото място – няма значение в каква битка се намираме, не е достатъчно да имаме четири точки от четири мача. Така че трябва да се погрижим за представянето си и в момента не взимаме точките, когато играем много добре и заслужаваме повече, и губим, когато играем окей, това е лоша комбинация”, каза Тухел.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx