> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тампа Бей продължава уверено защитата на титлата в НХЛ


Тампа Бей продължава уверено защитата на титлата в НХЛ

0
0
165

  Настоящият носител на Купа Стенли Тампа Бей Лайтнинг спечели гостуването си на Каролина Хърикейнс с 2:0, с което затвори серията на 4:1 победи и се класира за полуфиналната фаза на плейофите. “Светкавиците”, които отстраниха Флорида Пантърс в първия кръг на елиминациите с 4:2 победи, нямаха особени трудности срещу завършилите на първа позиция в Централната дивизия Каролина и допуснаха само една загуба и то след продължение с 2:3 в мач №3. Тампа Бей очаква на полуфиналите победителят от двубоя Ню Йорк Айлендърс и Бостън Брюинс, където серията до момента е 3:2 в полза на нюйоркчани.

 В герой за шампионите срещу Каролина се превърна руският страж Андрей Василевски, който отрази всичките 29 удара, отправени към вратата му в този мач. С това той се превърна в първия вратар в историята на НХЛ, който записва поне по една “суха мрежа” в три последователни плейофни серии. Василевски стори това в мач №6 от финалите за Купа Стенли през миналия сезон при победата с 2:0 срещу Далас Старс и отново в мач №6 в първия кръг тази година при победата с 4:0 срещу Флорида Пантърс. Головете за Тампа Бей реализираха Брендън Пойнт и Рос Колтън, като за Пойнт това бе 12-та точка до тук в плейофите (8 гола + 4 асистенции).

 Вратарят на “Ураганите” Алекс Неделкович спаси 23 от ударите към своята мрежа, но с това не успя да помогне на тима си да прескочи в следващата фаза на елиминациите. Все пак за тях това бе трета поредна кампания, в която отбора успява да спечели поне по една серия в плейофите, след като преди това 9 поредни сезона не успяваше даже да се класира. Върхът в историята на Каролина остава спечелената Купа Стенли през 2006 година, когато на финалите побеждава Едмънтън Ойлърс след 4:3 победи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments