> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тайсън Фюри нокаутира Дерек Чисора


0
0
416

Британецът Тайсън Фюри победи своя сънародник Дерек Чисора и защити титлата си в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC). Двубоят на “Тотнъм Стейдиъм” в Северен Лондон беше прекратен от съдията Виктор Лафлин в десетия рунд след тотално превъзходство на шампиона.
Това е трета победа за 34-годишния Фюри срещу стария му съперник. Предишните му два успеха срещу Чисора бяха през 2011 и 2014 година.
Пред повече от 60 хиляди зрители шампионът показа класата си и изцяло доминираше още от самото начало на мача, но 38-годишният Чисора се бори смело, понасяйки множество удари от противника си.

Тайсън Фюри има 33 победи и едно равенство на професионалния ринг. Чисора, който получи лекарска помощ в своя ъгъл в седмия рунд, допусна четвърто поражение в последните си пет двубоя. Единствено през лятото той победи нашия Кубрат Пулев.
Очаква се догодина Фюри да се изправи в мач срещу Олександър Усик, шампион в четири от петте версии в тежка категория. Украинецът беше в ложите на стадиона, след което се качи на ринга.

“Дайте ми това зайче Усик! Готов съм и искам да се изправя срещу него независимо дали в Саудитска Арабия или пак тук в Обединеното кралство”, обяви въодушевеният Тайсън Фюри.
“Хайде да дадем на феновете един шампион, едно име, едно лице. Той не е лесен боксьор за разгадаване и очаквам с нетърпение това предизвикателство. Но ако по някаква причина не успеем да организираме това, тогава ще се изправя срещу Джо Джойс на “Уембли”, добави Циганския крал още на ринга. Самият Джойс също се качи на ринга и показа готовност да се бие с големия Фюри.
И тримата са непобедени в тежка категория, като Усик (20-0, 13 КО) притежава шампионските колани на WBA, IBF, WBO и IBO. Джойс (15-0, 14 нокаута) пък е носител на алтернативната титла на WBO.

“Аз искам да се бия с истински мъже. Усик дойде тук и застана срещу мен. С AJ живеем в една и съща страна, но да сте го виждали да направи това? В ранглистата на тежка категория има един №1 – аз, и после още трима – Усик, Джойс и Дионтей Уайлдър. Сложете ги в шапка и теглете. Ако аз се бия с Усик, може Джойс да се бие с Уайлдър. Ще бъде фантастично”, завърши Тайсън Фюри. Той вече има 3 победи на профиринга (вече 24 с нокаут), където остава непобеден (с едно равенство – в първата среща от трилогията с Дионтей Уайлдър).

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx