> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Съдят Карим Бензема за секс афера


0
0
290

Карим Бензема ще бъде изправен пред съда в дело за съучастничество в опит за рекет по случай, свързан със секс касета, която включва бившия му съотборник във Франция Матьо Валбуена. 33-годишният Бензема изигра 81 мача за националния отбор на „петлите“, но не е бил викан в тима, след като аферата излезе наяве през 2015 г.

Нападателят на Реал Мадрид е обвинен в участие в сценарий за изнудване на пари от Валбуена, заплашвайки да направи видеото публично достояние. Четирима други души също ще бъдат съдени по случая. Бензема оспорва решението, казвайки, че полицейски служител е използвал нечестни методи, за да го въвлече в аферата, допълва БГНЕС. Валбуена, който има 52 мача за Франция и сега играе за гръцкия Олимпиакос, получил обаждане от изнудвач, който го заплашил с публикуване на записа, и се обадил на полицията.

Бензема има 261 гола за Реал след присъединяването си към испанския гигант през 2009 г. и бе с ключова роля за тима, който спечели четири пъти Шампионска лига оттогава насам. Той даже заслужи наградата за №1 в испанското първенство за миналия сезон. През годините обаче юношата на Лион остана в сянката на суперзвездата Кристиано Роналдо.

Бензема и Валбуена бяха съотборници в националния отбор по време на аферата и бяха в състава на „петлите“ за Световното първенство в Бразилия през 2014.
Но нито един от двамата играчи не бе избран от селекционера Дидие Дешан за Евро 2016 на домашна почва, където Франция отстъпи на Португалия в спора за трофея. И двамата бяха оставен извън състава и за Мондиал 2018 в Русия за сметка на по-млади играчи, включително нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, сформираха атаката на французите. Адвокатът на Бензема Силван Кормие сподели, че не е изненадан, че случаят е отведен до съда, но каза, че решението е „толкова абсурдно, колкото и се очакваше“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx