> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович поиска нови в Левски след победа над словенци


0
0
475

След победата над словенския Копер с 2:1, треньорът на Левски Славиша Стоянович поиска нови попълнения. Словенецът призна, че закъсняват със селекцията и това неминуемо ще се отрази на пролетните мачове. Срещу Копер головете отбелязаха нападателите Найджъл Робърта (16) и Стивън Петков (28), а за словенците се разписа Церович (54).

Доволен съм от първото полувреме, бяхме агресивни и бързи, с много добро темпо. Второто полувреме темпото беше по-ниско. Не съм доволен, че пак допуснахме гол от статично положение, трябва да вземем мерки и да поправим този проблем. Краката на играчите са тежки, но идва момент, в който да работим повече върху тактиката”, каза Стоянович.

“Казал съм какви искания имам за отбора, на какви позиции. Търсим позиции, не конкретни играчи, а квалитетни играчи за желаните позиции. Аз не съм селекционер и скаут, моята работа е да тренирам футболистите. Но губим време. Трябва по-бързо да стигаме до консенсус”, каза той за селекцията.

Той пожела шефът Наско Сираков да назначи спортен директор, който да се грижи именно за привличането на играчи.
“Така е, това е ситуацията. Аз и Живко Миланов търсим играчи и ги гледам по видео. Трябват ни със сигурност някакви предложения, за да се облекчи нашата работа. Ние имаме много работа около терена, тренировки, контузени играчи. Така ще можем да реагираме по-добре като клуб, ако има спортен директор. Наско Сираков обещава, че ще има попълнения на тези позиции, които искаме, но едно е желание, друго е възможност и финанси. Трябва да се реагира по-бързо. Трябва да сме умни и всеки да приема своята отговорност. Направили сме план, анализи и програми. Харесват ми тези момчета, които са тук.
Добре е, че се разписаха и двамата нападатели. Дано бъде само така, но това не е възможно. Давам шанс на всички. Насиру има качества, доволен съм от него днес. Дано продължава така. 4-4-2 или 4-2-3-1 изискват крила, а аз имам само две. Ако искаме да играем в тази схема, трябва да търсим играчи на тези позиции.
Гледали сме крило. Има скорост, има качества, но има проблеми с някакви документи и с пътуването. Надявам се скоро да пристигне“, обобщи Стоянович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments