> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо на килимчето, умуват за глоби в ЦСКА


Стойчо на килимчето, умуват за глоби в ЦСКА

0
0
387

Дата: март 8, 2015

Напрежението взе връх в ЦСКА след втората поредна загуба в първенството. Червените допуснаха домакинско поражение с 0:1 от Берое и дадоха шанс на Лудогорец да ги измести от първото място при успех над Левски. Припомняме, че армейците продължават да са без гол от началото на полусезона, след като в първия си мач паднаха с 0:2 от Локо Сф.

След поражението прехвърчаха сериозни искри между изпълнителния директор Александър Тодоров и треньора Стойчо Младенов.

Шефът си позволи да критикува играта на тима, което вбеси спеца. „Отборът играе слабо. Играчите трябва да се вдигнат, защото ако смятат, че може да се продължава така, до никъде няма да стигнат. На футболистите и треньора им се даде всичко, което поискаха, а виждате как се отблагодаряват“, бесен бе Тодоров. Младенов обаче не му остана длъжен и го посъветва да не се бърка в работата на треньора.

„Сашо Тодоров да не коментира спортно-технически неща. Това е мое задължение, той отговаря за друго“, коментира Младенов. Заради думите си, както и заради кризата в тима, се очаква в понеделник той да бъде привикан от ръководството за обяснения.

Освен да докладва за причините за срива в тима, треньорът на ЦСКА ще преценява и дали да се налагат глоби. На мушката на Младенов е люксембургският национал Аурелиен Жоаким. Нападателят започна като титуляр срещу Берое, но бе сменен, а след това Стойчо публично го разкритикува за бавната му игра. Влезлият на негово място Стефан Николич обаче също не впечатли, като върхът в изявите му бе…изпусната дузпа в края на мача.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments