> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов си тръгна без финансови претенции от ЦСКА


0
0
946

Стойчо Младенов си тръгна без финансови претенции от ЦСКА. Досега той беше на “Армията” с адвокат, за да оформи раздялата си с носителя на Купата на България.

“Разбрахте за какво става въпрос на пресконференцията. След като няма подобрение, аз се оттеглям. Аз искам да работя по друг начин. Разделяме се по взаимно съгласие, оставаме си приятели. Отношенията между мен и Ганчев се подобриха, така че си оставаме приятели“, заяви Младенов пред медиите.

“Каквото и да говорим сега, е излишно. Излишно е да даваме обяснения какво е станало, какво е било. Пожелавам успех на ЦСКА в неделя. Имам голямото желание да потвърдим превъзходството си със Славия и финалът да се спечели.
Не мога да отговарям за решенията на ръководството. Тяхно право е да продължат договорите с треньорите, когато са доволни. Когато не са – да ги сменят. Това е тяхно виждане. Аз не мога да работя по начина, по който искам. Не се получава и затова си тръгвам!”, отсече специалистът.

“Ще видим. Мисля, че има няколко клуба, които дават възможност на треньорите да участват активно в селекционната политика. Пример е Левски, Черно море, да не ги изброявам. В това отношение аз нямах тази възможност. Чрез Вас искам да се извиня и на хилядите фенове, че ги подведох, че аз ще бъда факторът, който привлича футболисти. Не успях да го направя, затова си тръгвам и искам тяхното извинение.”

“Аз трябваше да си тръгна още декември месец, но все се надявах, че това е моментно емоционално състояние. Там отношенията ни поизстинаха. В началото на март прекъснахме всякаква комуникация. Погрешно сте разбрали, че от декември не си говорим. Аз не мога да работя така. Селекционната политика трябва да се промени. Не съм разбрал кой прави трансферите, не ме и интересува.
Не искам повече да коментирам. Нищо не искам да получавам. Това, което съм заработил до 12 април, това ще получа, нищо повече не искам.
Моите помощници са солидарни с мен – тръгват си. По всяка вероятност Стоян Колев ще остане. След като е поискан да остане, аз също настоявах да остане и да помогне на клуба”, завърши Младенов.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx