> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов е планирал бягството от ЦСКА, смята легенда


0
0
687

Бившият треньор на Левски и ЦСКА Георги Василев смята, че Алан Пардю ще има предимство пред другите чужденци като треньор на „червените“, защото прекара доста време на „Българска армия“ като съветник в клуба. Гочето смята, че това ще е успешен ход за “армейците”.

Мисля, че решението на Стойчо Младенов е добре обмислено, такова решение не се взима спонтанно. То е аргументирано и планирано. Няма да е първият, няма и да е последния случай, винаги са под обстрел треньорите. Той е решил, че неговото място в ЦСКА не си заслужава усилията. По неговите обяснения, логично е да се разсъждава, че старши треньорът е факторът, който трябва да определя политиката и да носи след това отговорността“, сподели пред БНТ Георги Василев.

Бившият наставник на „червените“ коментира и назначаването на Алан Пардю начело на ЦСКА за предстоящите два мача (срещу Левски и Славия).
“Г-н Пардю направи доста голям престой в ЦСКА, треньор с доказано име и авторитет, мисля, че това е успешен ход“, каза още Гочето.

Василев коментира и решението на Станимир Стоилов да остане начело на Левски, въпреки че обяви, че не желае да работи в “българския футбол”.
В Левски нещата вървят добре, има добра сработеност, имат качествен треньор, който знае какво да направи. Левски върви стъпка по стъпка нагоре. Мачът в Разград е апогей в тяхното развитие. Има идея в отбора, компактност, атмосфера с пълно раздаване на целия състав. Няма никой полза от неща, които пречат на футбола“, каза още Георги Василев.

Левски и ЦСКА се изправят един срещу друг от 17.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в първия плейофен мач на шампионската група.
“Този мач винаги е по-различен от другите мачове, и Левски и ЦСКА ще се опитат да го спечелят, но е по-различно, защото имат и по-висока цел – реваншите за Купата на България. Не бих се ангажирал с конкретен резултат за мача”,завърши Василев.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx